Over Comm'academy

De wereld heeft nood aan meer mensen die hun passie en wijsheid delen met anderen. Wij helpen met de juiste structuur en strategie om met impact je boodschap te brengen. Comm'academy is de plaats waar marketing en communicatie samenkomen.

We leven in een tijdperk van overvloed en gigantisch veel externe stimulansen, het is pas met een impactvolle en authentieke boodschap dat een potentiële klant je zal vertrouwen en bijgevolg jouw voorstel zal toelaten en overwegen.

Daarnaast leven we in een social media tijdperk en is het noodzakelijk om je communicatie hierop aan te passen. Storytelling is hier de sleutel.

Nelson Mandela zei het al; "If you talk in a language they understand, you talk to their head. If you talk in their language, you talk to their heart."

Ons team

 

Bedrijfsteam

Lore Dehouck

Lore (1977) weet als geen ander een publiek te boeien.

Haar passie voor de mens, psychologie en haar ervaring in het overbrengen van kennis bundelt zij om ondernemers te helpen met een gerichte communicatie.

De puurheid van het spreken, het brengen van een verhaal, het uiteenzetten van een bedrijfspresentatie,...

Lore leert je hoe je publiek aan je lippen plakt.

Bedrijfsteam

Kim Londers

Kim (1979) bundelt haar jarenlange ervaring als onderneemster, haar doorgedreven sprekersexpertise en haar vrouwelijke energie om ondernemers en leidinggevenden te gidsen naar congruente communicatie. 

Ze leert je hoe je met authentiek spreken verbinding maakt van mens tot mens, zodat je gesprekspartner gewoon ‘voelt’ dat het goed zit.

Vertrouwen begint met échte communicatie.

"Marketing is no longer about the stuff that you make,

but about the stories you tell"

Seth Godin